Ιστορικό

Zαχαροπλαστείο Αυγέρης

Το ζαχαροπλαστείο "Αυγέρης" ξεκίνησε τη δραστηριότητά του το 1924 ως ένα απλό γαλακτοπωλείο με την πώληση μιας μικρής ποικιλίας παραδοσιακών γαλακτοκομικών προϊόντων και γλυκισμάτων. Ο ιδρυτής του Αυγέρης Τσίτσας με καταγωγή από την ορεινή Φωκίδα γνώριζε πάρα πολύ καλά πώς να ξεχωρίζει τα καλά και ποιοτικά υλικά που την εποχή εκείνη δεν ήταν άλλα από το φρέσκο πρόβειο ή αγελαδινό γάλα και το αγνό βούτυρο.

Αυγέρης ζαχαροπλαστείο

Η επιχείρηση δεν άργησε να γίνει οικογενειακή και οι παραδοσιακές αξίες που επιζητούν την ποιότητα να μεταφερθούν από γενιά σε γενιά. Το 1970 το κατάστημα μεταφέρθηκε στη σημερινή του διεύθυνση και παράλληλα εμπλούτισε την γκάμα των προϊόντων του με νέα είδη ζαχαροπλαστικής.

Ο κ. Παναγιώτης Τσίτσας γιος του ιδρυτή ήταν ο άνθρωπος ο οποίος βασιζόμενος στην εμπειρία του, στο αλάθητο ένστικτο, οδηγούμενο από την αναζήτηση ποιοτικών προτάσεων έφερε το ζαχαροπλαστείο στην καλύτερη δυνατή θέση για την τοπική αγορά των Καμινιών και όχι μόνο. Το ζαχαροπλαστείο "Αυγέρης" είναι συνώνυμο της ποιότητας και προσελκύει αρκετούς πελάτες από την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Η παράλληλη ενασχόληση των ιδιοκτητών με συγγενή παρεμφερή επιχείρηση εμπορίας Α' υλών και μηχανημάτων ζαχαροπλαστικής ωφέλησε το ζαχαροπλαστείο "Αυγέρης" το οποίο ήταν πάντοτε πρωτοπόρο στην παρουσίαση νέων προϊόντων.

Επιπλέον η επιχείρηση πάντοτε φρόντιζε να διατηρεί το επίπεδο των εργαζομένων της σε υψηλά επίπεδα με εξειδικευμένα σεμινάρια τα οποία λαμβάνουν χώρα είτε στο χώρο της από παγκόσμιου φήμης σεφ ζαχαροπλαστικής είτε στην έδρα διάσημων σχολών του εσωτερικού ή του εξωτερικού.

Από τον Οκτώβριο του 2008 η επιχείρηση ανανέωσε τόσο τον χώρο του εργαστηρίου της όσο και το χώρο του πωλητηρίου λειτουργώντας σε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις. Με την προσθήκη μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας αλλά και εξειδικευμένου προσωπικού σκοπεύει να διατηρήσει την ηγετική της θέση ανάμεσα στα υπόλοιπα ζαχαροπλαστεία της περιοχής διατηρώντας πάντοτε την υψηλή ποιότητα των προσφερόμενων εμπορευμάτων και τον απόλυτο σεβασμό προς τον πελάτη.